Πετράκης για το συμβόλαιο του: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναιτωλικό.

Πετράκης για το συμβόλαιο του: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Μετά από μεγάλη προσπάθεια ο Παναιτωλικός κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στη Super Leagueκαι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με νίκη επί του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κρητικούς αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του τονίζοντας πως θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα με τη διοίκηση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Πετράκης μίλησε:

Για το τέλος της σεζόν: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια μέσα στη χρονιά. Βρήκαμε την ισορροπία μας στο τέλος, που ήταν το πιο σημαντικό και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για το συμβόλαιο του: «Έχω όλη την καλή διάθεση, όπως και η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό, έχουμε μια ακόμα συνάντηση την άλλη εβδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον Κώστα Γιαννούλη: «Μακάρι να υπάρχουν παιδιά στο ποδόσφαιρο με το ήθος, τη συνέπεια τον επαγγελματικό και την ευγένεια του Κώστα. Είχα κάνει προσπάθεια όταν ήμουν στα Γιάννινα για να τον αποκτήσουμε, η απόφαση ήταν δική του και δεν ήρθε, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Γιαννούλης όπου κι αν πήγε έδωσε πράγματα στο ποδόσφαιρο».