Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Μεντιλίμπαρ δεν χάνει χρόνο και ετοιμάζει έναν Ολυμπιακό - πιθανότατα με αρκετές αλλαγές - για την πρώτη μάχη τίτλου στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (12/5).

Ολυμπιακός: Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν στον τελικό του Κόνφερενς. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μία δουλειά να κάνει: Να κυνηγήσει τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του τίτλου. Για να το πετύχει, θα πρέπει να σημειώσει τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του για το πρωτάθλημα.

Η αρχή θα πρέπει να γίνει το βράδυ της Κυριακής (12/5) στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου ο Μεντιλίμπαρ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν με την Άστον Βίλα και έφυγαν με προβλήματα τραυματισμού, είτε λόγω κόπωσης, είτε από χτυπήματα Άγγλων.

Οι Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς που δεν αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό με τους «χωριάτες» εκτός απροόπτου θα είναι εκτός αποστολής.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Κίνι που αποχώρησε με μυικό τραυματισμό και σε πρώτη φάση δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό. Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ θα τον τσεκάρει προτού ανακοινώσει την αποστολή. Έχει τις πιθανότητές του να τα καταφέρει ο Ισπανός.

Ο Τσικίνιο επίσης αποχώρησε με μικροενοχλήσεις, οι οποίες όμως δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν μείνει εκτός, θα μείνει μόνο με απόφαση προπονητή, έτσι ώστε να τον προφυλάξει από το τρέξιμο που έριξε με την Άστον Βίλα και για να τον έχει φρέσκο με την ΑΕΚ την Τετάρτη (15/5).

Ο Ιμπόρα που χτύπησε χαμηλά στο πόδι, δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του.

Σε γενικές γραμμές πάντως αναμένεται ένας Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Οι Ζέλσον Μαρτίνς, Μασούρας, Ναβάρο, Γιόβετιτς και Όρτα είναι ορισμένοι από τους παίκτες που διεκδικούν φανέλα βασικού. Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να δούμε αλλαγή ακόμη και σε έναν εκ των δύο στόπερ. Όλα είναι ανοικτά.

Πρωτίστως όμως θα πρέπει να δούμε την αποστολή του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν άφηνε αρκετές από τις βασικές μονάδες του εκτός...