ΟΦΗ: Αποδοκιμασίες σε Νταμπράουσκας, παίκτες - Τι δήλωσε ο Λιθουανός

Έντονη συζήτηση ανάμεσα σε οπαδούς του ΟΦΗ με Νταμπράουσκας και παίκτες. Ζήτησαν συγγνώμη για την απόδοση με ΠΑΣ και το 1-1. Τι δήλωσε ο Λιθουανός

ΟΦΗ: Αποδοκιμασίες σε Νταμπράουσκας, παίκτες - Τι δήλωσε ο Λιθουανός

Βαρύ το κλίμα στον ΟΦΗ μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την κακή απόδοση της ομάδας που για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Οι οπαδοί του ΟΦΗ ήταν εξαγριωμένοι με την εικόνα της ομάδας τους και μετά τον αγώνα την αποδοκίμασαν. Ενώ είχαν έντονη κουβέντα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και μερίδα παικτών της ομάδας, την ώρα που χειροκροτήθηκαν ο Μπάουμαν για τις αποκρούσεις του, ο Νέιρα όταν μπήκε αλλαγή.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του στην Cosmote αναφέρθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του και παραδέχτηκε ότι η απόδοσή της δεν ήταν η πρέπουσα, ειδικά από τη στιγμή που προηγήθηκε τόσο νωρίς με το γκολ του Μαρινάκη στο 35ο δευτερόλεπτο.

«Σημασία έχει το σκορ, δεχτήκαμε πάλι γκολ στο τέλος. Δεν ήμασταν καλοί, από τα μέσα του πρώτου μέρους και στη συνέχεια δεν είχαμε καλή απόδοση. Από τον Πανσερραϊκό είχαμε χάσει, αλλά είχαμε παίξει καλύτερα. Δεν είχαμε ενέργεια, δοκιμάσαμε σχηματισμούς και παίκτες δεν πήγε όμως τίποτα καλά».

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου και για τη δική του θέση: «Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κερδίζεις, οι φίλαθλοι σε επιδοκιμάζουν, όταν χάνεις συμβαίνει το αντίθετο, αυτά είναι συναισθήματα. Δεν είναι ευχάριστο, εγώ δεν μπορώ να ελέγξω τους φιλάθλους, μπορώ να το κάνω για την ομάδα μου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσωπικότητα, να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να σκεφτώ πραγματικά, για το αν είμαι εγώ το πρόβλημα, πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ. Είναι συνδυασμός το πρόβλημα και δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας προπονητής στην ομάδα που να πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα. Το κίνητρο που υπάρχει είναι διαφορετικό».