Ολυμπιακός: Το όνομα του Σαντιάγκο Έσε σε μπλοκάκια ξένων συλλόγων!

Ο Σαντιάγκο Έσε έχει καταφέρει στους πρώτους δύο μήνες του στον Oλυμπιακό να προκαλέσει αρκετά βλέμματα ξένων συλλόγων.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Σαντιάγκο Έσε σε μπλοκάκια ξένων συλλόγων!

Δεν υπήρχε περίπτωση ο Σαντιάγκο Έσε να περάσει απαρατήρητος από «σκάουτς» ξένων συλλόγων. Είναι τέτοια η πάστα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή που είναι λογικό να τραβήξει ήδη τα βλέμματα και να είναι το όνομά του σε μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ειδικά η εμφάνισή του με τη Γουέστ Χαμ προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί εκτός του ότι υπήρχαν αρκετοί «κατάσκοποι» ξένων συλλόγων στα επίσημα του Καραϊσκάκη, παρακολούθησαν το ματς τηλεοπτικά και σε όλη την Αγγλία.

Ο Έσε είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων της Μπενφίκα. Θυμίζουμε ότι οι Λουζιτανοί είχαν επιδιώξει να τον αποκτήσουν τον περασμένο Ιανουάριο από την Ουρακάν, όμως έφαγαν... πόρτα. Όχι από την Ουρακάν, αλλά από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που ήθελε να κάτσει άλλους έξι μήνες στην Αργεντινή προτού πάρει το αεροπλάνο για Ευρώπη.

Ο Έσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τέτοιο ελκυστικό πακέτο, που κύκλοι μάνατζερ υποστηρίζουν ότι «κατάσκοποι» θα κατασκηνώνουν στο Καραϊσκάκη στο υπόλοιπο της σεζόν αποκλειστικά και μόνο για εκείνον.

Επίσης, θεωρούν ότι αρκετές αγγλικές ομάδες και όχι μόνο θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Λονδίνου την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τον Ολυμπιακό, έχοντας στραμμένη την προσοχή τους κυρίως στον Αργεντινό.

Είναι τιμητικό τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και για τον σύλλογο που χάρη στις κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν κατάφερε και έφερε στην Ελλάδα έναν χαφ, που σε χρόνο - ρεκόρ έχει μπει στη «βάση δεδομένων» ομάδων από τοπ πρωταθλήματα. Και ανάμεσά τους βρίσκονται και αγγλικές ομάδες.