Παναθηναϊκός: Ολικό ροτέισον από τον Γιοβάνοβιτς
Επτά αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε κόντρα στη Μπράγκα θα κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον αγώνα με τον Βόλο
![Παναθηναϊκός: Ολικό ροτέισον από τον Γιοβάνοβιτς](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/08/26/262282/main/JOVANOVIC.jpg)
Με επτά αλλαγές παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Βόλο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Μπράγκα στην Πορτογαλία.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Μπρινιόλι, στo δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Κώτσιρας, στα στόπερ θα παίξουν οι Σένκεφελντ - Μάγκνουσον ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Μλαντένοβιτς.
Στα χαφ θα είναι οι Ρούμπεν , Τσέριν και Μπερνάρ, στο αριστερό άκρο ο Βέρμπιτς, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.