Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον 21χρονο χαφ Σαντιάγκο Έζε

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 21χρονος αμυντικός χαφ της Ουρακάν, Σαντιάγκο Έζε σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή. 

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον 21χρονο χαφ Σαντιάγκο Έζε

Μπορεί οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο κυρίως στην Ισπανία για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζουν και την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν φαίνεται πως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 21χρονου αμυντικού μέσου, Σαντιάγκο Έζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουρακάν, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για την απόκτηση του Έζε, ο οποίος την φετινή σεζόν μετράει 33 συμμετοχές με 5 γκολ και είναι εκ των αρχηγών της ομάδας του.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024 όμως όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως:

«Η αποχώρηση του Σαντιάγο Εζέ από τη Ουρακάν μπαίνει στην τελική ευθεία: πέρα από τα γνωστά ενδιαφέροντα του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ, ένας πορτογαλικός σύλλογος και δύο ισπανικοί σύλλογοι πλειοδοτούν δυνατά για να τον κρατήσουν».