Άρης: Με Γκαρσία και Ενκουλού στον Βόλο
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Βόλο με τον Τόλη Τερζή να παίρνει στην αποστολή τους Ματέο Γκαρσία και Ενκουλού.
![Άρης: Με Γκαρσία και Ενκουλού στον Βόλο](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/04/22/242922/main/mateo_garcia_aris.jpg)
Όλα τα λεφτά είναι για τον Άρη το παιχνίδι με τον Βόλο και την προσπάθεια που κάνει για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την αναμέτρηση με τους Βολιώτες ολοκληρώθηκε και ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Συγκεκριμένα πήρε μαζί του για τη Μαγνησία τον Ματέο Γκαρσία και τον Νικολάς Ενκουλού. Εκτός έμεινε ο Λούκας Ρουπ, αλλά και οι Μανού Γκαρθία, Γιακούμπ Μπράμπετς που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν.
Αναλυτικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο έχουν συμπεριληφθεί οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουμουρε, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.