Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βέρμπιτς, ξανά ατομικό ο Μάγκνουσον ενόψει Λαμίας

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε αντίθεση με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Βέρμπιτς, ξανά ατομικό ο Μάγκνουσον ενόψει Λαμίας

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης (31/01) επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (01/02).

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς πήρε κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο που τον άφησαν εκτός μάχης με τον Αστέρα και αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία (5/2, 17:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Αντίθετα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον συνέχισε με το ατομικό του πρόγραμμα και η παρουσία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση παραμένει αμφίβολη.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

«Μετά το ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα στην Τρίπολη έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Αντίθετα με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μάγκνουσον».