Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Ελ Αραμπί

Εδώ και μία εβδομάδα σάς έχουμε προϊδεάσει στο ΦΩΣ ότι στο θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα υπάρξουν εξελίξεις και πως οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν ξανά, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός στράικερ από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ενώ μετά τις πρώτες συζητήσεις προέκυψε συμφωνία στη χρονική διάρκεια της νέας συνεργασίας.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται πλήρως, αφού στην Ελλάδα βρίσκεται ο ατζέντης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μάλιστα κάποιες πηγές αναφέρουν ότι την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο εκπρόσωπος του έμπειρου επιθετικού είχε έρθει στη χώρα μας και τον Δεκέμβριο και είχε μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν είχαν συμφωνήσει.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα του Μαροκινού επιθετικού, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά.

Το γεγονός ότι ήρθε ξανά στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ελ Αραμπί σημαίνει πολλά και φυσικά την πρόθεση του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεδομένη είναι και η επιθυμία του κλαμπ αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ώρες.