Παύθηκε ο Σκουτέρης - Προσφυγή και από Κοντονή για δεύτερο πειθαρχικό
Παύθηκε από αθλητικός δικαστής ο Δημήτρης Σκουτέρης. Σε προσφυγή κατέφυγε ο Σταύρος Κοντονής κατά της απόφασης να απαλλαχθεί ο κ. Σκουτέρης από κάθε πειθαρχικό αδίκημα.
![Παύθηκε ο Σκουτέρης - Προσφυγή και από Κοντονή για δεύτερο πειθαρχικό](https://www.fosonline.gr/media/news/2018/06/05/11096/main/areios_pagos_2.jpg)
Η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρη Σκουτέρη, έφερε και το τέλος της καριέρας του ως αθλητικού δικαστή, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".
Ήδη στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής ο κ. Σκουτέρης δεν μετείχε και αποχωρεί πρόωρα, καθώς η θητεία του έληγε τον Αύγουστο.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Η αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη συνέστησε στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων να πάψει να μετέχει στα αθλητικά δικαστήρια έως ότου ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος περί προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.
Για το θέμα ήδη έχουν καταθέσει δύο μάρτυρες υπό την εποπτεία της Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων και αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρυσούλας Παρασκευά.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε προσφυγή κατά απόφασης που είχε απαλλάξει τον κ. Σκουτέρη από άλλο πειθαρχικό αδίκημα.
Πηγή: topontiki.gr