Super League 2: Και τώρα… τρέχουν

Πανιώνιος και Καλαμάτα κλήθηκαν σε απολογία και κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας στα πλέι οφ ανόδου

Super League 2: Και τώρα… τρέχουν

Την απερισκεψία λίγων κακών οπαδών που συνεπλάκησαν στη διάρκεια του αγώνα του Πανιώνιου με την Καλαμάτα είναι πολύ πιθανό να πληρώσουν ακριβά και οι δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στη Super League. Η ΔΕΑΒ κάλεσε και τις δύο ομάδες σε απολογία στις 10 Φεβρουαρίου και με βάση τις σχετικές εκθέσεις, αλλά και το οπτικό υλικό είναι πιθανό να τιμωρηθούν.

Ο νέος αθλητικός νόμος και η αυστηροποίηση των ποινών φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τις δύο ομάδες που πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την τιμωρία της έδρας. Εξέλιξη που μπορεί να αποβεί καταστροφική στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο. Από τη στιγμή που η Καλαμάτα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κηφισιά και ο Πανιώνιος έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερα ματς στο γήπεδό της στη διαδικασία των πλέι οφ και φυσικά αν ένα ή περισσότερα από αυτά γίνει χωρίς κόσμο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα. Θυμίζουμε πως τα πλέι οφ για την άνοδο θα ξεκινήσουν το διήμερο 22-23 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε θεωρείται δεδομένο πως θα έχουν εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110