Ηρακλής: Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν τα παλιά μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ηρακλής: Παραιτήθηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ

Μετά την έλευση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη παραιτήθηκαν τα παλιά μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής και το κλαμπ περνάει σε νέα εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο της ΠΑΕ Ηρακλής που κατέληξαν στην αλλαγή ιδιοκτησίας του από τον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, είμαστε υποχρεωμένοι (και εκ του νόμου) να υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας από Μέλη του ΔΣ

Καλωσορίζουμε το νέο ιδιοκτήτη και τα μέλη της νέας Διοίκησης, τους ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία και κυρίως τους ευχόμαστε να επιτύχουν ότι εμείς δεν κατορθώσαμε, την επάνοδο της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει , δηλαδή στην SuperLeague 1.

Ωστόσο είμαστε, εκ των πραγμάτων, υποχρεωμένοι να αναφερθούμε και στον ως χθες μεγαλομέτοχο κ. Στράτο Ευγενίου. Όταν το 2021 με κοινή προσπάθεια 2-3 φίλων και την απαραίτητη συνδρομή του τότε Προέδρου του Γ.Σ. κ. Φώτη Θέου πείσαμε τον κ. Στράτο Ευγενίου να βοηθήσει με την ομάδα του να γίνει όχημα επαναφοράς του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το έκανε δηλώνοντας ότι σκοπός του είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα να βρεθεί διάδοχος –Επενδυτής και με ένα μικρό ποσό, για το ανάστημα του Ηρακλή, εκείνος να αποχωρήσει.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και έτσι παρέμεινε μέχρι και χθες (μόνος του οικονομικά με ελάχιστες βοήθειες 2-3 ανθρώπων) να διαχειρίζεται την τύχη της ΠΑΕ Ηρακλής.