Ηρακλής: Ο «γηραιός»… ξανάνιωσε

Τέλος στα πέτρινα χρόνια που απαξίωσαν τον Ηρακλή θα επιδιώξει να βάλει η νέα ιδιοκτησία υπό τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Κάνουν όνειρα για άνοδο οι φίλοι του «γηραιού»   

Ηρακλής: Ο «γηραιός»… ξανάνιωσε

Πέρασε πολλά και δύσκολα χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ο Ηρακλής. Έφθασε κοντά στα όρια της διάλυσης, χρειάστηκε να αλλάξει προσωρινά ονομασία για να απαλλαγεί από παλιά χρέη, ενώ μέχρι και πριν από μία εβδομάδα και ενώ ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί το ντιλ με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη παρέμενε άγνωστο αν θα συμμετάσχει στη Super League 2.

Ξαφνικά όλα τα παραπάνω μοιάζουν με εφιάλτη που πέρασε για τους θεσσαλονικείς, οι οποίοι ονειρεύονται καλύτερες ημέρες. Και ήδη αυτό διαφαίνεται από τις πρώτες κιόλας κινήσεις της νέας ιδιοκτησίας και διοίκησης και τις επαφές που πραγματοποιεί με παίκτες που αγωνίζονταν πέρσι στη Super League 1.

Οι μάνατζερ, που πρώτοι από όλους καταλαβαίνουν πότε αλλάζει μία κατάσταση στις ομάδες άναψαν το πράσινο φως στους πελάτες τους και πλέον από εκεί που η Μίκρα αποτελούσε απαγορευμένη ζώνη, πλέον είναι ιδανικός προορισμός για όποιον θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο στη Β’ Εθνική.

Ακόμα και οι εταιρίες στοιχημάτων που στις πρώιμες αποδόσεις που έβγαλαν για τον βόρειο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας και έδιναν τη Λάρισα ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση, έχουν αναθεωρήσει και ανεβάζουν διαρκώς ποιοτικά τον Ηρακλή ως υποψήφιο για να διεκδικήσει και αυτός την άνοδο.

Με σταθερή και οικονομικά ισχυρή διοίκηση, τον κόουτς Σωκράτη Οφδυδόπουλο που πέρσι ανέβασε τον Λεβαδειακό να έρχεται με ανάλογη προοπτική στη Θεσσαλονίκη και πλειάδα παικτών να ετοιμάζονται να υπογράψουν συμβόλαιο, η αισιοδοξία ξεχειλίζει.

Ο κόσμος διψασμένος για επιτυχίες θα στηρίξει την νέα προσπάθεια και θα υποδεχθεί ως Μεσσία τον Μονεμβασιώτη στην επίσημη τελετή παραλαβής-παράδοσης που θα γίνει την Τρίτη (23/7). Ο «γηραιός» ξανάνιωσε και ετοιμάζεται να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στα μεγάλα σαλόνια.