Καλαμάτα: «Μπαμ» με τον διεθνή Βολιβιανό επιθετικό Καρμέλο Αλγκαρανάς, απευθείας από το Cοpa America

Η Kαλαμάτα προχώρησε στη δεύτερη της μεταγραφική κίνηση αποκτώντας τον διεθνή Βολιβιανό επιθετικό Καρμέλο Αλγκαρανάς που συμμετείχε στο τρέχον Copa Αmerica!

Καλαμάτα: «Μπαμ» με τον διεθνή Βολιβιανό επιθετικό Καρμέλο Αλγκαρανάς, απευθείας από το Cοpa America

Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή, μετά από την πρώτη του τρέχοντος καλοκαιριού με τον Ουές (πρώην της Καλλιθέας) πραγματοποίησε η Καλαμάτα!

Η «μαύρη θύελλα» ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάς, ο οποίος συμμετείχε στο Copa America με τη Βολιβία (αγωνιζόμενος και στα τρία ματς του ομίλου της) ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Την περασμένη σεζόν ο 28χρονος, στο πρωτάθλημα Βολιβίας, μέτρησε 16 γκολ σε 39 συμμετοχές με τη Μπολιβάρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Καρμέλο Αλγκαρανάζ. Είναι Βολιβιανός διεθνής επιθετικός, 28 ετών (27-1-96) με ύψος 1.78 και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για τρία χρόνια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 από την Οριέντε Πετρολέρο, ενώ από το 2020-2023 έπαιξε στην Όλγουεις Ρέντι σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ το 2022 είχε περάσει από την Ισμαιλι της Αιγύπτου.

Την περίοδο 23-24 αγωνίστηκε στην Μπόλιβαρ Α’ Βολιβίας όπου έκανε παραγωγική χρονιά έχοντας 39 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 16 φορές.

Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.

Αγωνίστηκε και στους τρεις πρόσφατους αγώνες της Βολιβίας στο Κοπα Αμέρικα που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

VAMOS CARMELO!»