Πανιώνιος: Πλησιάζει σε Aυλωνίτη

Μετά την επανασύσταση της ΠΑΕ οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Πανιώνιος: Πλησιάζει σε Aυλωνίτη

Εκτός από τα ονόματα που ήδη έχουν διαρρεύσει, ψηλά στην σχετική λίστα του Πανιωνίου βρίσκεται και το όνομα ενός πρώην ποδοσφαιριστη του Ιστορικού.

Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Super League με τον Πανσερραϊκό, μετρώντας 16 συμμετοχές και ένα γκολ.
Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό με σπουδαίες εμπειρίες, καθώς έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, φορώντας μεταξύ άλλων και τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Στουρμ Γκρατς, της Χαρτς, της Άσκολι, του Απόλλωνα Λεμεσού κ.α.

Μάλιστα γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Πανιώνιο, αφού είχε αγωνιστεί με επιτυχία στη Νέα Σμύρνη από το 2011 έως το 2014. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ήδη κάνει τις επαφές του με την διοίκηση του Πανιωνίου, με τις συζητήσεις να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Απ' ότι φαίνεται και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να τα βρουν και έτσι το πιθανότερο είναι στο ραντεβού που θα γίνει σύντομα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.