Αγγελική Παντέρη: Δοκιμαστικά στη Μπαρτσελόνα

Η 18χρονη διεθνής Αγγελική Παντέρη θα περάσει από δοκιμαστικά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα. 

Αγγελική Παντέρη: Δοκιμαστικά στη Μπαρτσελόνα

Μεγάλη διάκριση για την Αγγελική Παντέρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η 18χρονη διεθνής θα περάσει από δοκιμαστικά στη Μπαρτσελόνα.

Η νεαρή παίκτρια της ΡΕΑ θα βρεθεί στη Βαρκελώνη από τις 19 έως τις 23 Δεκεμβρίου όπου θα μπορέσει να δείξει τις ικανότητές της στους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης με παίκτριες παγκόσμιας κλάσης όπως η Αλέξια Πουτέγιας και η Αϊτάνα Μπονμάτι.

Πρόσφατα η Παντέρη υπέγραψε μόνιμα στη ΡΕΑ, με την οποία διακρίθηκε την περασμένη σεζόν ενώ αποτελεί βασική επιλογή του Γιώργου Παπακώστα στις μικρές Εθνικές.

Η Αγγελική Παντερή ανέφερε στη «δσπορ» ότι θέλει να ευχαριστήσει, τον πρώην πρόεδρο της LFC Ιάλυσος Μιχάλη Κρίγκο για την στήριξή του, τον Βασίλη Λαγογιάννη για την προτροπή του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, τους προπονητές Θωμά Δάσιο, Γιώργο Ισκά, Νίκη Πλάτση, Σπύρο Γκαρή, Άκη Γεωργίου, Πέτρο Ρουτζιέρη, Λάζαρο Θρουμουλόπουλο, Βαγγέλη Χατζηαντωνίου και Στέλιο Κοζανίδη για την συμβολή τους στην εξέλιξη της και τέλος, τον πατέρα της που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.