Άστον Βίλα: Στο «Βίλα Παρκ» όλοι οι αγώνες της ομάδας γυναικών

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε πως και η ομάδα γυναικών του συλλόγου θα έχει ως έδρα της το «Βίλα Παρκ», χωρητικότητας 42,640 θεατών.

Άστον Βίλα: Στο «Βίλα Παρκ» όλοι οι αγώνες της ομάδας γυναικών

Το «Βίλα Παρκ» θα γίνει η κύρια έδρα της ομάδας γυναικών της Άστον Βίλα, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι και οι 11 αγώνες της στην Women's Super League (WSL) για την ερχόμενη σεζόν θα διεξαχθούν σε αυτό το γήπεδο. Το γήπεδο χωρητικότητας 42.640 θέσεων φιλοξένησε πέντε αγώνες WSL κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών περιόδων 2022-23 και 2023-24, με την κύρια έδρα της Βίλα να είναι το «Μπέσκοτ» της ομάδας της League Two Ουόλσαλ.

Η ομάδα γυναικών της Άστον Βίλα θα εξακολουθήσει να παίζει τους αγώνες της για το Continental Cup και το FA Cup στο «Μπέσκοτ» κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024-25. Είναι από τις πρώτες ομάδες του WSL που συνδέονται με σύλλογο της Premier League και κάνουν μια τέτοια κίνηση. Οι γυναίκες της Λέστερ Σίτι παίζουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο «Κινγκ Πάουερ» από την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία το 2021, ενώ η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι το «Έμιρεϊτς» θα είναι η κύρια έδρα της ομάδας γυναικών την επόμενη σεζόν, αφού δεσμεύτηκε να παίξει οκτώ από τους 11 αγώνες της WSL στο εν λόγω γήπεδο.

Το ρεκόρ της Βίλα σε αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών είναι 12.533 θεατές, που σημειώθηκε την εναρκτήρια ημέρα της περασμένης σεζόν, όταν ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.