Γιουβέντους: Πήρε «πακέτο» με τον Λουίζ και την Αλίσα Λέμαν

Η Γιουβέντους μαζί με τον Ντάγκλας Λουίζ πήρε και την διάσημη εξτρέμ της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν.

Γιουβέντους: Πήρε «πακέτο» με τον Λουίζ και την Αλίσα Λέμαν

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε την απόκτηση της Αλίσα Λέμαν από την Άστον Βίλα. Η άφιξη της Λέμαν στη Γιουβέντους έρχεται μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου για την αγορά του συντρόφου της, Ντάγκλας Λουίζ, από τους «χωριάτες». Ο Λουίζ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, με τη Λέμαν να συμφωνεί με τριετές συμβόλαιο. «Ένα συναισθηματικό αντίο, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και φυσικά τους καταπληκτικούς οπαδούς», έγραψε η Λέμαν αποχαιρετώντας τη Βίλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πέρασα τα καλύτερα τρία χρόνια μέχρι στιγμής της καριέρας μου σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο, κάθε λεπτό απόλαυσα.

Σας ευχαριστώ για όλα. Θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, και φυσικά ένα κομμάτι μου θα είναι εκεί για πάντα. Σας ευχαριστώ». Σχετικά με τη μετακίνησή της στο νέο της σύλλογο, η Λέμαν δήλωσε: «Η Γιούβε έχει σπουδαία ιστορία. Τόσο πολύ που πρέπει να είμαι ειλικρινής: ήμουν λίγο νευρική όταν βγήκα από το αυτοκίνητό μου για τις ιατρικές εξετάσεις στο J|Medical και είδα τόσους πολλούς οπαδούς. Αλλά όλα είναι υπέροχα. Για μένα και τον Ντάγκλας το να είμαστε μαζί στον ίδιο σύλλογο είναι ένα όνειρο. Συχνά παίζαμε σε διαφορετικές πόλεις, οπότε το να μπορούμε να ζήσουμε αυτές τις μεγάλες περιπέτειες στο ίδιο μέρος είναι κάτι υπέροχο».

Η Αλίσα Λέμαν αποχωρεί από την Άστον Βίλα έπειτα από 74 συμμετοχές σε τρεις σεζόν με την ομάδα της Women’sSuper League. Η 25χρονη εξτρέμ σημείωσε 14 γκολ σε αυτό το διάστημα και βοήθησε τη Βίλα να τερματίσει στην ένατη, πέμπτη και έβδομη θέση της WSL. Η Λέμαν είναι επίσης διεθνής με την Ελβετία και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα της σε 53 περιπτώσεις από το ντεμπούτο της το 2017. Η Γιουβέντους τερμάτισε δεύτερη στην περσινή Serie A Femminile, 11 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Ρόμα.