ΑΕΚ: Σημαντική κίνηση με Τατιάνα Γεωργίου

Η ΑΕΚ προσέθεσε στο δυναμικό της ακόμη μια Ελληνίδα διεθνή καθώς η Τατιάνα Γεωργίου επιστρέφει στη χώρα μας για την Ένωση. 

ΑΕΚ: Σημαντική κίνηση με Τατιάνα Γεωργίου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της 28χρονης διεθνούς χαφ Τατιάνας Γεωργίου προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τα συναισθήματά της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που υπέγραψα στην ΑΕΚ. Είναι τιμή μου να παίζω και να εκπροσωπώ αυτόν το σύλλογο με αυτήν την τόσο μεγάλη ιστορία».

Για την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα: «Μετά από πέντε χρόνια στο εξωτερικό, αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα και ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε για την απόκτησή μου».

Για στόχους που θέτει για τη νέα σεζόν: «Στόχος μου, όπως και στόχος της ΑΕΚ φυσικά, είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει αυτή τη χρονιά. Δεσμεύομαι πως θα προσφέρω όλη την εμπειρία που αποκόμισα από το εξωτερικό όλα αυτά τα χρόνια και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανέβει η ΑΕΚ στην κορυφή. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Η Τατιάνα Γεωργίου, η οποία είναι βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας, ξεκίνησε την καριέρα της από τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας. Το 2014 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε στο Champions League.

Το καλοκαίρι του 2019 μετέβη στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νάπολι στο Πρωτάθλημα της Serie Α, για να ακολουθήσει το 2021 η Τσεζένα. Μετέπειτα, μεταγράφηκε στην Ολύμπια Λουμπλιάνας (2022 – 2023), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην ιταλική Ραβένα.