Πανσερραϊκός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο (29/10, 17:30).

Πανσερραϊκός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Με μία τελευταία προπόνηση το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ομάδα της Ν. Σμύρνης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (29/10, 17:30) και θα κυνηγήσει νίκη ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Χαντάκιας, Παπαδημητρίου, Φαρές, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Περούτσι, Καπτούμ, Λιάσος, Τομάς, Ντέλετιτς, Χατζηστραβός, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Αλρασντι, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν ο τιμωρημένος Τέρζιτς, ο Ουαγκέ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και οι Μπέργκστρεμ, Νταβίντσον, Ζελέν, Στάικος, Σοφιανός, Τσομπανίδης, Σακαλίδης, Παπαβασιλείου.