Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-2: Πρόκριση με ανατροπή

Ο Ατρόμητος έφερε τα πάνω κάτω στη Λιβαδειά, επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-2: Πρόκριση με ανατροπή

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ατρόμητος που επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Ο Λεβαδειακός ήτνα η ομάδα που μπήκε πολύ καλή στο παιχνίδι και στο 35ο δευτερόλεπτο έχασε μεγάλη ευκαιρία από τον Γιαννιώτα. Στο 12’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσόκαϊ να εκτελεί το κόρνερ, τον Κωστή να στρώνει στον Γιαννιώτα και εκείνος με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0. Οι Βοιωτοί είχαν περισσότεροι διάθεση στο παιχνίδι και στο 25’ είχαν ευκαιρία με τον Ζίνι να κάνει ένα φοβερό σουτ, αλλά η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον Ατρόμητο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να δημιουργεί καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία με τον Τσόκαϊ στο 74’ να «κλειδώσει» την πρόκριση. Δεν το έκανε και στο 77’ ο Μπάκου πέτυχε το 1-1 και στο 79’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, έκανε το σουτ και «έγραψε» το 1-2 που έμεινε και μέχρι το φινάλε.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Μορέιρα (46' Τσάπρας), Λιάγκας, Κάτρης, Κωστή, Λαμαράνα (85' Πλέγας), Τσόκαϊ, Κάσσος, Γιαννιώτας, Ζίνι (71' Ρόμο), Όζμπολτ (63' Μπάλτσι)

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46' Κίνι), Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Καραμάνης (46' Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46' Μπάκου), Μίχορλ (61' Ουάρντα), Βρακάς (61' Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ.