Σκόραρε με τον Ηρακλή ο Λάζαρος και έγραψε Ιστορία

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατάφερε να βρει δίχτυα και στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ερμή Αμυνταίου και έγινε ο πρώτος Έλληνας που έχει σκοράρει με τους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Σκόραρε με τον Ηρακλή ο Λάζαρος και έγραψε Ιστορία

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει την καριέρα του στον Ηρακλή και κατάφερε κάτι μοναδικό. Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο παιχνίδι του «Γηραιού» με τον Ερμή Αμυνταίου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτή τη συμμετοχή του δεν έγινε απλά ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει παίξει στους τρεις μεγάλους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, αλλά και ο πρώτος που έχε σκοράρει και με τις έξι αυτές ομάδες.

Ο Λάζαρος πέρασε στο παιχνίδι στο 63’ και στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τον Ηρακλή. Ο Χριστοδουλόπουλος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2024 στο 2-2 του Άρη με τη Νίκη Βόλου.

Με τον ΠΑΟΚ είχε πετύχει 10 γκολ σε 63 συμμετοχές, με τον Παναθηναϊκό σκόραρε 25 φορές σε 131 συμμετοχές, με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα 24 φορές σε 84 παιχνίδια, ενώ με τον Ολυμπιακό πέτυχε 10 γκολ σε 34 ματς. Μία φορά είχε σκοράρει και με τον Άρη τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές.