Ελλάδα Σύρου: Με την ίδια πετυχημένη συνταγή

Παρέμεινε στην προεδρία της Ελλάδας Σύρου ο Νίκος Ζιάβρας, ενώ το Δ.Σ. του συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία του με τον τεχνικό, Παναγιώτη Χριστοφιλέα

Ελλάδα Σύρου: Με την ίδια πετυχημένη συνταγή

Ο Νίκος Ζιάβρας παρέμεινε στην προεδρία της Ελλάδας Σύρου, ενώ στο συμβούλιο της Κυκλαδίτικης ομάδας των πλαισιώνουν ακόμη οι: Άκης Πύργος αντιπρόεδρος, Νίκος Δεληγιάννης γενικός γραμματέας, Ιωάννης Μαραγκός ταμίας, Φίλιππος Καραμολέγκος γενικός αρχηγός, Ευάγγελος Λεονταρίτης υπεύθυνος ακαδημιών, Γιώργος Σολάρης υπεύθυνος Τύπου και Αλέξανδρος Φιλιππούσης υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Επίσης μέλη του συλλόγου είναι οι Κώστας Μπούμπουλης, Αντώνης Αλτουβάς και Χριστίνα Βελώνη.

Στο θέμα του προπονητή η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Κυκλαδίτικης ομάδας αναφέρει τα εξής: «Η Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025). Η πορεία της ομάδας στην Γ Εθνική, ήταν δημιούργημα του Χριστοφιλέα και με την ίδια συνταγή, συνεχίζουμε και του έχουμε εμπιστοσύνη, του δίνουμε τα κλειδιά… ώστε το νησί της Σύρου, να ζήσει ανάλογες στιγμές. Έτσι ο κόουτς θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σύρου για ακόμα μία σεζόν».