Χαραλάμπους: «Οι πιθανότητές μας είναι 50-50 - Σέβομαι τον Λουτσέσκου»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στέαουα, Ηλία Χαραλάμπους εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Χαραλάμπους: «Οι πιθανότητές μας είναι 50-50 - Σέβομαι τον Λουτσέσκου»

Ο προπονητής της Στεάουα, Ηλίας Χαραλάμπους πιστεύει ακόμα πως - παρά τη νίκη της ομάδας του στη Τούμπα - οι πιθανότητες πρόκρισης της Στεάουα στους 16 του UEFA Europa League είναι 50-50. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον συνάδελφό του στον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, επικεντρωνόμαστε στο αυριανό ματς. Πάντα νιώθουμε πίεση».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου στον πρώτο αγώνα:

«Δεν κρίνω κανέναν, σέβομαι τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια μυαλού, προτιμώ να φροντίζω την ομάδα».

Όσον αφορά το πως βλέπει την υπόθεση πρόκριση μετά την νίκη της ομάδας του στην Θεσσαλονίκη:

«Νομίζω ότι αύριο οι πιθανότητες είναι 50-50. Η διαφορά ενός γκολ δεν είναι μεγάλη. Το παιχνίδι ξεκινά από το μηδέν, είναι σαφές σε όλους. Δεν νιώθουμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα είναι μεγάλο λάθος να επικεντρωθούμε στην ισοπαλία. Αύριο πρέπει να επικεντρωθούμε στη νίκη, είναι η μόνη επιλογή.».

Για την προσπάθεια των εθελοντών ούτως ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας:

«Πρέπει να συγχαρώ τη Ρουμανία, το ρουμανικό ποδόσφαιρο. Όλοι έχουν εργαστεί σκληρά για να έχουν ένα γήπεδο στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι Ρουμάνοι πρέπει να είναι υπερήφανοι γι' αυτό. Θα έχουμε ένα κορυφαίο γήπεδο αύριο. Ελπίζω να γράψουμε ιστορία, για τον σύλλογο, για τους παίκτες. Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο».

Για το ενδεχόμενο μετακίνησης τος Λουτσέσκου στην Serie A:

«Όλοι θα είναι χαρούμενοι αν ο Λουτσέσκου πάει στη Serie A, οι Ρουμάνοι θα χαρούν να έχουν δύο προπονητές στο ιταλικό πρωτάθλημα»



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110