ΠΑΟΚ – Πλζεν 2-2: Η κριτική των παικτών

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Η κριτική των παικτών.

ΠΑΟΚ – Πλζεν 2-2: Η κριτική των παικτών

Κοτάρσκι: Δεν φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ των Τσέχων, ενώ στο 0-2 αν και απέκρουσε την μπάλα «προδόθηκε» από τους αμυντικούς. Στην επανάληψη με εντυπωσιακή επέμβαση αποσόβησε το 0-3.

Κόλεϊ: Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε και επιθετικά με τις σέντρες του.

Κεντζιόρα: Δεν ικανοποίησε στην άμυνα και έχασε τον Χαβέλ στον πρώτο γκολ.

Σάστρε: Κακός στην αμυντικά του καθήκοντα, φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, τόσο στο 0-1 που έχασε τον Καντού, ο οποίος έκανε τη σέντρα, αλλά και στο 0-2 που δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Αντού.

Ότο: Εκτέθηκε στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.

Καμαρά: Έτρεξε και προσπάθησε στο παιχνίδι και είχε μια καλή ευκαιρίοα για να σκοράρει, αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Πλζεν.

Μπακαγιόκο: Δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του και μοιραία αντικαταστάθηκε από τον Λουτσέσκου.

Κωνσταντέλιας: Προσπάθησε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ είχε και μια καλή ευκαιρία για βρει δίχτυα αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

Ζίβκοβιτς: Δεν είχε βοήθειες αλλά κέρδισε την αποβολή του Ντουέ στο 70’ και έκανε τη σέντρα από την οποία ήρθε τελικά η ισοφάριση του ΠΑΟΚ.

Τάισον: Το λάθος του επέτρεψε στην Πλζεν να βγει στην αντεπίθεση και να πετύχει το δεύτερο γκολ.

Τόμας: Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ουσιαστικό κίνδυνο για την εστία του Γεντλίτσκα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σβαμπ: Δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Πλζεν, ενώ είχε και μια ευκαιρία για να σκοράρει που δεν την αξιοποίησε.

Ντεσπόντοφ: Αρκετά κινητικός, βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι, ενώ έδωσε και την ασίστ στο 83’ για το γκολ του Τισουντάλι (1-2).

Μπάμπα: Σημαντική η βοήθειά του στην επίθεση του ΠΑΟΚ και ήταν ο «χρυσός» σκόρερ πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Τισουντάλι: Πέτυχε το πρώτο γκολ (1-2) που έδωσε «πνοή» στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε και μια ευκαιρία στη συνέχεια για να σημειώσει και δεύτερο τέρμα που δεν την αξιοποπίησε.

Τσάλοβ: Δεν κατάφερε να νικήσει τον Γεντλίτσκα, αλλά με τις σέντρα του βοήθησε επιθετικά τον ΠΑΟΚ και προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα των Τσέχων.

Πλζεν: Ξεχώρισαν οι Βίντρα και Χάβελ, μοιραίος ο Ντουέ

Η Βικτόρια Πλζεν και προηγήθηκε 0-2 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και το παρθενικό της τρίποντο στην League Phase του Europa League και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον «δικέφαλο».

Για τους Τσέχους ξεχώρισαν οι Βίντρα και Χάβελ που πέτυχαν τα γκολ των Τσέχων, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αντού που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

«Μοιραίος» για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ντουέ που αποβλήθηκε στο 70’ και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ για να φτάσει τελικά στην ισοφάριση, ενώ πολύ κρίσιμο ήταν και το χαμένο τετ-α-τετ του Γίρκα (83’ απέκρουσε ο Κοτάρσκι), πριν ο ΠΑΟΚ μειώσει το σκορ.