Ολυμπιακός: Καμία σημασία στο Βαστέρας - Μάλμε 1-1

Στον Ρέντη δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο τελευταίο παιχνίδι της Μάλμε για το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Ολυμπιακός: Καμία σημασία στο Βαστέρας - Μάλμε 1-1

Η Μάλμε έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Σουηδίας. Μπορεί να μην το έχει κατακτήσει και μαθηματικά, αλλά επί της ουσίας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Πολλοί στάθηκαν (κακώς) στο τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Μάλμε με την Βαστέρας (1-1). Ένα αποτέλεσμα που δεν κόστισε κάτι στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Απλώς, αναβλήθηκε η στέψη της για μία εβδομάδα.

Στον Ρέντη ορθώς δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο (19/10) στο πρόσφατο ματς της Μάλμε για το πρωτάθλημα Σουηδίας. Κι αυτό, γιατί είναι σαφές ότι οι Σουηδοί έχουν ρίξει εδώ και καιρό το βάρος τους στο Europa League.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική του Europa League δεν υπάρχει. Η Μάλμε έφερε εντός έδρας 1-1 με την άσημη Βάρναμο, αλλά τρία 24ωρα νωρίτερα πήγε στο Αζερμπαϊτζάν και κέρδισε με 2-1 την Καραμπάχ.

Όλα αυτά είναι εν γνώσει του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των συνεργατών του, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι η Μάλμε από τη στιγμή που έχει κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στις εναπομείναντες αγωνιστικές της Allsvenskan, αλλά στο πώς θα συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο Europa League.

Ο στόχος της άλλωστε είναι ξεκάθαρος: Θέλει να παίζει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο. Οπότε, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει σε καμία περίπτωση εύκολη αποστολή απέναντι στη Μάλμε το βράδυ της Πέμπτης. Και σε καμία περίπτωση δεν θα εμφανιστεί η Μάλμε που παρουσιάστηκε στο τελευταίο ματς με την Βαστέρας στο πρωτάθλημα.