Ολυμπιακός: Αποστολή με Μασούρα, Ζέλσον

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/10) με τη Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός: Αποστολή με Μασούρα, Ζέλσον

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/10, 19:45, CS3) με τη Μπράγκα για τη League Phase του Europa League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για πρώτη φορά μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες είναι στην αποστολή ο Γιώργος Μασούρας που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κανονικά στη διάθεση του προπονητή είναι και ο Ζέλσον Μαρτίνς που επίσης ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα του, ενώ και ο Πιρόλα είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς.

Κατά τα άλλα ο Μεντιλίμπαρ έχει και πάλι μαζί του, τους δύο μικρούς, Μουζακίτη και Κωστούλα που έπαιξαν βασικοί με τον Ατρόμητο και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.