Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι έδειξε τον δρόμο και ενόψει Μπράγκα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο σε ρόλο εξτρέμ ή να παίξει πάλι όλη την πλευρά και στο ματς με την Μπράγκα εφόσον πάει με σύστημα αλά... Λιόν. 

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι έδειξε τον δρόμο και ενόψει Μπράγκα

Στη Λιόν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να πάει με τριάδα στην άμυνα, όχι μόνο επειδή είχε προβλήματα με τους εξτρέμ, αλλά και γιατί η ποιότητα των επιθετικών της γαλλικής ομάδας ήταν τέτοια που επιβαλλόταν κατά κάποιο τρόπο μία πιο μαζεμένη αμυντική γραμμή.

Ενόψει Μπράγκα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε για τα πλάνα του.

Ωστόσο, η παρουσία του Ροντινέι σε ρόλο εξτρέμ δεν άφησε αδιάφορο τον Μεντιλίμπαρ. Ο Βραζιλιάνος μπακ που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έδειξε και με τον Ατρόμητο ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έως έναν βαθμό κουβαλάει στις πλάτες του το δημιουργικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Τον είδε στη Λιόν σε έναν ρόλο να παίζει όλη την πλευρά και τον άφησε ικανοποιημένο. Στα προηγούμενα ματς με Παναιτωλικό και Άρη που ο Ολυμπιακός είχε στραβοπατήσει, ο Ροντινέι ήταν ξανά ο πιο επικίνδυνος στο επιθετικό παιχνίδι. Με τον Ατρόμητο επίσης...

Ο Μεντιλίμπαρ προφανώς δεν μπορεί να σκεφθεί ότι δεν θα έχει τον Ροντινέι στην ενδεκάδα του το βράδυ της Πέμπτης (3/10, 19.45). Είτε σε έναν ρόλο να παίξει όλη την πλευρά σε ένα 3-5-2, είτε σε ρόλο εξτρέμ στο κλασικό 4-3-3.

Περισσότερα θα φανούν στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει στον Ρέντη την Τετάρτη (2/10).

Ο Ροντινέι πάντως δείχνει ακούραστος, με ψυχολογία στα ύψη και αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει και με την Μπράγκα.