Ολυμπιακός: Έφτασε Γαλλία η αποστολή, το βράδυ η πρόβα τζενεράλε για Λιόν

ΛΙΟΝ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9) στη Γαλλία και το βράδυ θα προπονηθεί στo «Groupama Stadium».

Ολυμπιακός: Έφτασε Γαλλία η αποστολή, το βράδυ η πρόβα τζενεράλε για Λιόν

Στην Γαλλία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιόν για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Λιόν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9), πήγαν στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και το βράδυ (20.00) τους περιμένει προπόνηση στο «Groupama Stadium».

Εκεί θα φανεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του να κατεβάσει τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά επί θητείας του με 3-5-2 ή θα πάει με το κλασικό σχήμα που έχουμε συνηθίσει τους Πειραιώτες.

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό του Βάσκου τεχνικού στριφογυρίζουν διάφορα στο κομμάτι της τακτικής ενόψει της αναμέτρησης με τους «λιονέ» και ενδεχομένως να αποφασίσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του.

Κατά τ’ άλλα, οι καιρικές συνθήκες στη Γαλλία συμβαδίζουν με την εποχή. Έχει συννεφιά, η θερμοκρασία παραπέμπει σε φθινόπωρο, ενώ τοπική ΕΜΥ κάνει λόγο για βροχές ανήμερα του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας και Μπακούλας.

Στην Αθήνα έμειναν οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μάρτινς, όπως και οι πιτσιρικάδες Παπακανέλλος και Κουτσίδης.