Ολυμπιακός: Η Λιόν είναι αφελής, αλλά σούπερ στην επίθεση

Δεν γίνεται να παρασυρθεί κανείς στον Ολυμπιακό από τον (αδι)ανόητο τρόπο που έχασε η Λιόν το ντέρμπι με την Μαρσέιγ. Η προσήλωση πρέπει να είναι στο 100%. 

Ολυμπιακός: Η Λιόν είναι αφελής, αλλά σούπερ στην επίθεση

Η εικόνα από το Groupama που βλέπετε ήταν πριν από τον αγώνα της Λιόν με τη Μαρσέιγ και θα είναι κάπως διαφορετική την Πέμπτη (26/10) όταν θα παίξει εκεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Europa League.

Και λόγω της τιμωρίας μερικού κλεισίματος της εξέδρας που έχει επιβάλλει η UEFA στη γαλλική ομάδα, αλλά και γιατί ο κόσμος της είναι «ξενερωμένος» έως οργισμένος για τον (αδι)ανόητο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Μαρσέιγ των δέκα παικτών από το 5'.

Εάν δεν το έχετε κάνει, αφιερώστε δέκα λεπτά για τα highlights του αγώνα, πραγματικά αξίζει. Μόνο και μόνο για τον τρόπο που μπαίνει το τρίτο γκολ αμέσως μετά την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Και την κατακόκκινη - σαν φανέλα του Ολυμπιακού - μούρη του Ντε Τζέρμπι στους πανηγυρισμούς των Μαρσεγέζων.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρασυρθεί από όλα αυτά. Κι όχι επειδή ο ίδιος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Κυρίως επειδή έστω και σοκαρισμένη, η Λιόν παραμένει μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα στην επίθεση. Γρήγορη, με συνδυασμούς, με πολλές φάσεις, με σπουδαίους παίκτες σαν τον Λακαζέτ, τον Ορμπάν, τον Τολισό, τον Μικαουτάτζε και άλλους. Τα γκολ που δέχεται είναι αστεία, ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει, μα πάνω απ' όλα πρέπει να είναι πάντα προσεκτικός και αφοσιωμένος σε κάθε μάχη και διεκδίκηση.

Κραταιά δεν είναι η Λιον, ο Ολυμπιακός είναι κάτοχος του Conference League, αλλά για να πάρει αποτέλεσμα σε ένα ματς που ίσως θα ταιριάζει καλύτερα στο στυλ που παίζει από αυτά έως τώρα στην Ελλάδα, θα πρέπει να κοπιάσει. Και κυρίως να τρέξει πάρα πολύ.