Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του από το Europa League

«Σκούρα» τα βρήκαν στα εθνικά τους πρωταθλήματα οι περισσότεροι από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Europa League.

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του από το Europa League

Αναμετρήσεις στα εθνικά του πρωταθλήματα είχαν οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη League Phase του Europa League, με τις περισσότερες εξ αυτών είτε να γνωρίζουν την ήττα, είτε να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λιόν ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Λανς και έμεινε στη 13η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Μπράγκα γνώρισε βαριά ήττα στην έδρας της με 0-2 από τη Γκιμαράες και έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Πορτογαλία χάρις σε γκολ των Μέντεζ στο 52' και Ριμπέιρο στο 59'.

Στη Σουηδία η πρωτοπόρος με 10 βαθμούς Μάλμε ήρθε ισόπαλη με 0-0 με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ στη Σκωτία η Ρέιντζερς που είναι στην τρίτη θέση έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης από την έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ χάρις σε γκολ του Λόρενς στο 7'.

Στη Ρουμανία, Στεάουα και Κλουζ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 με την αντίπαλο του Ολυμπιακού αλλά και του ΠΑΟΚ να μένει στη 12η θέση, ενώ για το πρωτάθλημα Ολλανδία Τβέντε και Τζβόλε ήρθαν ισόπαλες με 1-1.

Η Πόρτο που είναι δεύτερη πίσω από τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, αν και δυσκολεύτηκε με τη Φαρένσε πήρε τη νίκη με 2-1 χάρις σε γκολ του Ομοροντιόν στο 75'. Στο Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ που είναι επίσης δεύτερη επικράτησε χάρις σε δύο γκολ του Ανδράδε της Σαμπάιγ με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λανς - Λιόν 0-0

Μπράγκα - Γκιμαράες 0-2
(Μέντεζ 52', Ριμπέιρο 59')

ΑΪΚ - Μάλμε 0-0

Νταντί Γιουνάιτεντ - Ρέιντζερς 0-1
(Λόρενς 7')

Στεάουα - Κλουζ 2-2
(Μοντεάνου 36', 50' - Μπαλούτα 59', Ντάβα 87')

Τβέντε - Τζβόλε 1-1
(Στάιν 63' - Βέντε 8')

Πόρτο - Φαρένσε 2-1
(Γκαλένο 48', Ομοροντιόν 75' - Τομάνε 51')

Καραμπάγκ - Σαμπάιγ 2-1
(Ανδράδε 5', 56' - Ναμπίγεφ 58')