Μαρινάκης για Ποντένσε: «Το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος της κλήρωσης του Ολυμπιακού για το League Phase του UEFA Europa League.

Μαρινάκης για Ποντένσε: «Το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο»

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League και μετά το πέρας της κλήρωσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις των ερυθρόλευκων και ειδικότερα στο ζήτημα του Ντάνιελ Ποντένσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού:

Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους με σοβαρότητα. Εμείς να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Να πάρουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι. Μετά την επιτυχία στο Κόνφερενς οι αντίπαλοί μας υπολογίζουν περισσότερο και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους παίκτες μας.

Πρέπει να δώσουμε χρόνο και στα νέα παιδία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Και ειδικά από την στιγμή που ο τελικός γίνεται στον τόπο καταγωγής του προπονητή μας και του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε αισιόδοξοι. Ορισμένοι στην χώρας μπορεί να χλευάζανε. Ο Ολυμπιακός και μεγάλες νίκες έχει κάνει και πήραμε ευρωπαϊκό κύπελλο. Απέναντι σε πολλή μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε ,ε τον ίδιο τρόπο.

όπως ακούσαμε και προηγουμένως δεν είναι μόνο η επιτυχία του Conference. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που πανηγύρισε και το Youth League την ίδια σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που έβαλε τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά σπίτια. Να παρακολουθούν τα παιδιά, να έρχονται στην Βραζιλία 40.000 άτομα στο Μαρακανά.

Αυτό που έχουμε πετύχει για τον τόπο μας είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο και θα θέλαμε να υπάρξει συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είχε πέρσι μια πολύ καλή πορεία, έχει και μια καλή κλήρωση και βλέπουμε ότι μπορεί να προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός πέρασε στο Conference και θα μπει στην κλήρωση.

Εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι πολύ καλό. Το έχουμε κάνει πολλές φορές. Αυτό που θέλω να πω για τους φιλάθλους. Δεν είναι η δουλειά μας να διαψεύδουμε.

Το θέμα Ποντένσε. Ο Ποντένσε τον περιμέναμε αλλά και αυτά που ζητάει και ο τρόπος που σκέφτεται το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο. Οι προσφορές που έχουμε δώσει είναι εξωπραγματικές για τα ελληνικά δεδομένα πρέπει να μην ξεφεύγουμε και να βρίσκουμε άλλες λύσεις.

Σας ξαναλέω, έχουμε λύσεις μέσα στην ομάδα, από τις μεταγραφές και τα νέα παιδιά. Εμείς κοιτάζουμε την αγορά και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να είναι καλό και λογικό.

Κάναμε την υπέρβαση με τον Κάρμο. Ό,τι μπορούμε κάνουμε.