Εθνική Γυναικών: Τρία ντεμπούτα και μια επιστροφή!

Ξεχωριστό ήταν το ματς της Εθνικής Γυναικών με την Ανδόρα για την Κοσκερίδου, τη Ραπάνη, την Παπαθεοδώρου και τη Μοσκοφίδου. Οι δηλώσεις τους. 

Εθνική Γυναικών: Τρία ντεμπούτα και μια επιστροφή!

Ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών με την Ανδόρα, πέραν του ότι σφράγισε την πρόκριση για τα play off του Women's EURO 2025, αποτέλεσε σημείο-σταθμό για τέσσερις παίκτριες: ντεμπούτο για τη Μαρκέλα Κοσκερίδου και τη Μαριάννα Ραπάνη, ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα για την Ιωάννα Παπαθεοδώρου και επιστροφή μετά από 10 χρόνια για τη Βάσω Μοσκοφίδου.

Οι 4 διεθνείς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Μαρκέλλα Κοσκερίδου (no 14):
«Το ντεμπούτο μου με την Eθνική μας ήταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής. Ένιωσα απίστευτη υπερηφάνεια και τιμή φορώντας τη φανέλα της πατρίδας μου. Κάθε πάσα που έδινα συνοδευόταν από την υποστήριξη όλης της ομάδας και των φιλάθλων. Η στιγμή που τραγουδούσαμε μαζί τον εθνικό μας ύμνο θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου».

Μαριάννα Ραπάνη (no 22):
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στην Eθνική Oμάδα ποδοσφαίρου γυναικών από τόσο νεαρή ηλικία. Η εμπειρία αυτή με γεμίζει υπερηφάνεια και ευθύνη, καθώς εκπροσωπώ τη χώρα μου σε διεθνές επίπεδο. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση μου ανταμείβονται, και ανυπομονώ να συμβάλλω ακόμη περισσότερο στις επιτυχίες της ομάδας μας».

Ιωάννα Παπαθεοδώρου (no16):
«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Το να φοράω το εθνόσημο και να εκπροσωπώ τη χώρα μου είναι εξαιρετικά τιμητικό για μένα! Νομίζω δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου όταν μπαίνω στο γήπεδο και ακούω τον εθνικό ύμνο. Είμαι πολύ χαρούμενη κι εύχομαι να ζήσουμε ωραίες στιγμές με την Εθνική Ομάδα».

Βασιλική Μοσκοφίδου (no23):
«Η επιστροφή μου στην Εθνική ήταν για εμένα ένα προσωπικό στοίχημα. Ήθελα να είμαι στην Ομάδα για να ολοκληρώσω αυτό που άφησα μισό πριν από 10 χρόνια. Νιώθω ευγνώμων για όσα μου προσφέρονται. Προσπαθώ να εστιάζω στο γήπεδο και μόνο εκεί. Η συμμετοχή μου με το εθνόσημο στο στήθος ύστερα από τόσα χρόνια μου προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα, μα πάνω απ' όλα μεγάλη συγκίνηση! Ευχαριστώ που είμαι εδώ...συνεχίζουμε».