Βραζιλία: Ζήτησε από τον Κόουτο να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά του

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γιαν Κόουτο άλλαξε το ροζ χρώμα από τα μαλλιά του ύστερα από αίτημα της εθνικής ομάδας.

Βραζιλία: Ζήτησε από τον Κόουτο να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά του

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γιαν Κόουτο αποκάλυψε ότι άλλαξε τα χαρακτηριστικά ροζ μαλλιά του έπειτα από αίτημα της εθνικής του ομάδας.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι - μέλος της ομάδας για το επερχόμενο Copa America - έχει γίνει διάσημος για το αντισυμβατικό του λουκ όταν έπαιζε στην ισπανική Τζιρόνα.

Ωστόσο, στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της Βραζιλίας με την Αγγλία, την Ισπανία και το Μεξικό ο Κόουτο επέλεξε ένα πιο διακριτικό σκούρο στυλ μαλλιών.

«Ήταν ένα αίτημα, βασικά», δήλωσε ο Κόουτο. «Είπαν ότι το ροζ ήταν λίγο ηλίθιο. Δεν συμφωνώ, αλλά θα σεβαστώ το αίτημα, σωστά; Θα κάνω ό,τι μου ζητήσουν».

Ο 22χρονος, που στο παρελθόν αποτέλεσε στόχο του Ολυμπιακού, είχε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Τζιρόνα, με την οποία τερμάτισε τη σεζόν στην τρίτη θέση της La Liga.

«Έπαιξα όλη τη σεζόν με ροζ μαλλιά. Ήταν δική μου επιλογή και δούλευε για μένα. Ήταν δροσερό», πρόσθεσε ο Κόουτο.

«Αλλά ήταν περισσότερο θέμα της Τζιρόνα: πολλοί άνθρωποι βάφουν τα μαλλιά τους εκεί, οπότε ήταν κάπως στη μόδα. Εδώ με την εθνική ομάδα, αυτή η φάση έχει τελειώσει. Τώρα είμαι ο Γιαν με μαύρα μαλλιά. Τίποτα δεν αλλάζει».