Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιακουμάκη η δεύτερη προπόνηση στην Νέα Σμύρνη

Σήμερα (14/11) ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ο Γιώργος Γιακουμάκης και έτσι δεν συμμετείχε στη δεύτερη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Νέα Σμύρνη. 

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Γιακουμάκη η δεύτερη προπόνηση στην Νέα Σμύρνη

Με τη δεύτερη προπόνησή της στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίστηκε σήμερα (14/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία στο «Γ. Καμάρας» (17/11, 19.00) αλλά και για τον αγώνα με τη Γαλλία στην «OPAP Arena» για τη 10η αγωνιστική των European Qualifiers.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αφίχθηκε σήμερα και ενσωματώθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν από τον Γκουστάβο Πογέτ στο φιλικό της Ριζούπολης, αφού έχει καλέσει 32 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ εκείνων που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Γιαννούλης και Σάλιακας όπως και ο Κουλιεράκης.

Όλη η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε δοκιμές για τα μπαράζ του UEFA Nations League και η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «τρικολόρ» θα ξεκινήσει από το Σάββατο (18/11) και έπειτα.