Μαρόκο – Λιβερία: Αναβλήθηκε ο αγώνας λόγω του φονικού σεισμού

Η αναμέτρηση του Μαρόκου με την Λιβερία για τα προκριματικά του Copa Africa 2024 δεν θα διεξαχθεί, λόγω του φονικού σεισμού στο Μαρακές.

Μαρόκο – Λιβερία: Αναβλήθηκε ο αγώνας λόγω του φονικού σεισμού

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Μαρόκο μετά τον φονικό σεισμό στο Μαρακές.

Η εθνική ομάδα της χώρας επρόκειτο να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Λιβερία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Copa Africa 2024, ωστόσο μετά τις εξελίξεις η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου.

«Μετά τον σεισμό που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλές περιοχές του Βασιλείου, η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία του αγώνα που ήταν ορισμένος αυτό το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γκραντ Σταντ Ντε Αγκαντίρ της Εθνικής Μαρόκου και της Λιβερίας για λογαριασμό της τελευταίας ημέρας των προκριματικών (Group K) για το Copa Africa της Ακτής Ελεφαντοστού. Αυτή η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Μαρόκου για το παιχνίδι είχε κληθεί και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού.