Super League K19: Άλωσε την Τρίπολη ο Ολυμπιακός (0-1)

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-0 για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Super League K19: Άλωσε την Τρίπολη ο Ολυμπιακός (0-1)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για την ένατη αγωνιστική της Super League Κ19 και παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία έχοντας το απόλυτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Παπακανέλλο. Αρχικά στο 19′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, ενώ τρία λεπτά αργότερα επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να προηγηθεί στο 47′, όταν ο Παπακανέλλος έκανε όμορφη κάθετη στο χώρο για τον Σιλά και εκείνος με έξυπνο τελείωμα χρίστηκε σκόρερ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Ρομάν Πιτό ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση της και είχε σημαντικές ευκαιρίες, τόσο με τον Αλαφάκη, όσο και με τον Παπακανέλλο, όμως το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι το φινάλε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κακαδιάρης, Ανδρεάδης (80′ Αγγέλου), Ρουμελιώτης, Κακουλής, Καραγλάνης (80′ Σαβούρδος), Κάλα, Τηλαβερίδης, Καλλαντζή (73′ Πίκουλης), Αγγελάκης (66′ Σαχινίδης), Γεωργόπουλος (66′ Δριγάκης), Ντερβίσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος (46′ Τουφάκης), Παναγάκος, Καρκατσάλης (71′ Πρεκατές), Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης (88′ Ρολάκης), Μπακούλας, Σιλά (71′ Γιουσούφ), Παπακανέλλος (71′ Λίγδας), Αλαφάκης.