Super League K17: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο με κορυφαίο τον Μουγγό

Με δύο γκολ του Μουγγού ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Ατρόμητο με 2-1 για την έκτη αγωνιστική της Super League K17.

Super League K17: Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ατρόμητο με κορυφαίο τον Μουγγό

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο εκτός έδρας, όπου επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως με τον Σιώζιο από τα δεξιά. Στο 37′ ο Μουγγός κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε, το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Κάπελας.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα τέρματα με τον Μουγγό στο 54′ και στο 56’και ουσιαστικά να βάζει γερές βάσεις για τη νίκη.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 78′ σε 2-1, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο στο 83′ όμως η προσπάθεια του Μιχαηλίδη κατέληξε στο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λαζαρίδης, Μιχαλακέλης, Δούμας, Τσαγδής, Αθανασόπουλος, Αυγουστίδης, Τσικλιτάς, Ρηγάτος, Καλαϊτζίδης, Σέψας, Υζεΐρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χριστοδουλόπουλος, Αβραμούλης, Καππάτος (81′ Μπάνος), Ποτουρίδης, Νουχάι, Μωϋσιάδης (60′ Τρικαλιώτης), Σιώζιος, Λάνα (74′ Γεωργούλας), Μουγγός (74′ Βενέτης), Κάπελας, Κότσαλος (46′ Μιχαηλίδης).