Σπέρτος: «Δεχθήκαμε το γκολ σε μία άτυχη στιγμή»

Ο Βασίλης Σπέρτος σχολίασε την ήττα της Κ15 του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στον τελικό που διεξήχθη στη Λαμία. 

Σπέρτος: «Δεχθήκαμε το γκολ σε μία άτυχη στιγμή»

Πρωταθλητής Παίδων αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο της Λαμίας.

Ο Βασίλης Σπέρτος αναφέρθηκε στην ήττα των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως το γκολ προήλθε από μία άτυχη στιγμή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ ότι είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι στον τελικό. Δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι και δεν το καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Σε μία άτυχη στιγμή και σε έναν κακό υπολογισμό της αμυντικής μας λειτουργίας δεχθήκαμε το γκολ που έκανε τη διαφορά στον αγώνα. Μετά προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα της απογοήτευσης και από ένα σημείο και μετά πιστεύω το καταφέραμε. Δημιουργήσαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να φτάνουμε στο γκολ της ισοφάρισης. Θεωρώ πως οι λεπτομέρειες ήταν αυτές οι οποίες καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά. Έχουν δουλέψει αρκετά, όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια στην ακαδημία. Στα μάτια τα δικά μου είναι πρωταθλητές, γιατί έχουν φτιάξει ένα υπέροχο οικογενειακό κλίμα και είμαι σίγουρος πως ο μακροπρόθεσμος στόχος που έχουμε θέσει αρκετά παιδιά απ’ αυτά θα τον υλοποιήσουν και θα προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο και θα απαρτίσουν την επόμενη Κ17, την επόμενη Κ19 και μακάρι να φτάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα, για να έχει ο σύλλογος παιδιά από τα σπλάχνα του».