Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1: Πρωταθλητές Παίδων οι «ασπρόμαυροι»

Η Κ15 του ΠΑΟΚ νίκησε στον τελικό της Λαμίας τον Ολυμπιακό με 1-0 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Παίδων

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1: Πρωταθλητές Παίδων οι «ασπρόμαυροι»

Όπως την περσινή σεζόν έτσι και φέτος οι Παίδες του ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν πρωταθλητές νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό με 1-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Λαμίας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατήρησε στην κατοχή της τον τίτλο.

Στο 16′ της αναμέτρησης ο Σιώζιος μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς αντέδρασαν και στο 32′ απείλησαν με το μακρινό σουτ του Καλπάκη το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ στο 35′ ο Ολυμπιακός είχε άλλη μία καλή ευκαιρία όταν ο Σεφερλής έκανε το σουτ από τα δεξιά της περιοχής του ΠΑΟΚ και ο Νικολαΐδης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του μπόρεσε να σημειώσει το γκολ που έκανε τη διαφορά στον τελικό. Συγκεκριμένα, στο 41′ ο Χαλδέζος έκανε την κίνηση από τ’ αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή των «ερυθρόλευκων» και ο Τοπαλίδης με πλασέ σημείωσε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει, το κατάφερε στα τελευταία λεπτά του τελικού, χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γαραντής (49' Λαζαρίδης), Αγγελόπουλος (58' Χρηστίδης), Παπαγεωργίου, Σεφερλής, Μωϋσιάδης, Παναγόπουλος.

ΠΑΟΚ (Κωνσταντινίδης): Νικολαΐδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος (74΄ Σνάουτσνερ), Φιλιππιάδης, Καλπάκης, Γκέρσος, Λαζαρίδης, Τοπαλίδης (80+2’ Γρ. Παπαδόπουλος), Τσιάλης (80+2΄ Ματέρα), Σούβλατζης (52΄ Μπουκλάς), Χαλδέζος.