Έβερτον: Υποψήφιος προπονητής ο Ζαρντίμ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι στην λίστα των ανθρώπων της Έβερτον για διάδοχος του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της ομάδας.
![Έβερτον: Υποψήφιος προπονητής ο Ζαρντίμ](https://www.fosonline.gr/media/news/2019/12/09/76133/main/jardim.jpg)
Άλλος ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Έβερτον.
Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι στην λίστα των διοικούντων των ζαχαρωτών για νέος τεχνικός της ομάδας.
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Έβερτον: Ενδιαφέρον για Βίτορ Περέιρα
Ωστόσο ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο με την Μονακό και αν αποφασίσει η Έβερτον να κάνει το επόμενο βήμα, πρέπει να το σπάσει.
Θυμίζουμε πως και ο Βίτορ Περέιρα είναι επίσης υποψήφιος για την συγκεκριμένη θέση, ενώ υπηρεσιακός προπονητής είναι ο παλαίμαχος επιθετικός των μπλέ Ντάνκαν Φέργκιουσον, του οποίου το ντεμπούτο ήταν νικηφόρο καθώς η Έβερτον κέρδισε την Τσέλσι με 3-1 το Σάββατο(7/12) για την 16η αγωνιστική της Premier League.