«Σφήνα» της Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ
Η Μπεσίκτας φαίνεται ότι θα κινηθεί για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ το ερχόμενο καλοκαίρι.
![«Σφήνα» της Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ](https://www.fosonline.gr/media/news/2019/05/27/52974/main/27-05-20-image-5cec1c6f2531e.jpg)
Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «skor.sozcu.com.tr» , ο κεντρικός επιθετικός της Μπεσίκτας, Μπουράκ Γιλμάζ οδεύει προς την έξοδο και ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να τον αντικαταστήσουν είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Οι οπαδοί της Νότιγχαμ θέλουν να μείνει ο Ανσαριφάρντ
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Ο Ιρανός φορ, δεν αγωνίστηκε πολύ με τη Νότιγχαμ, ωστόσο κατάφερε σε 6 συμμετοχές να πετύχει 2 γκολ και να μοιράσει 2 ασίστ.
Στο στόχαστρο της Ρέιντζερς ο Ανσαριφάρντ
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είναι πρώτος στη λίστα της Μπεσίκτας, παράλληλα όμως βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρέιντζερς και του Αμβούργου.