Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-4: Νέο Καταλανικό «καρέ» μετά από από εκείνο στην Μπάγερν!

Με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει δις (54', 56') και τους Γιαμάλ (77') και Ραφίνια να τον συνεπικουρούν η Μπαρτσελόνα του Φλικ συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Mπερναμπέου» εκτοξεύοντας τη διαφορά της από τους «μερένγκες» στους 6 πόντους! 

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-4: Νέο Καταλανικό «καρέ» μετά από από εκείνο στην Μπάγερν!

Από τεσσάρα σε τεσσάρα πετάει η Μπαρτσελόνα!

H αρμάδα του Χάνσι Φλικ, μετά το 4-1 επί της Mπάγερν Μονάχου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, συνέτριψε την Ρεάλ Μαδρίτης με το εκκωφαντικό 4-0, μέσα στο «Μπερναμπέου» και έκανε δήλωση... πρωταθλήτριας. παρότι νωρίς στην σεζόν καθώς ξέφυγε με έξι πόντους από τους «μερένγκες»!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος που και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Λεβαντόφσκι χτύπησε δις σε ισάριθμα λεπτά και μετά το σκορ μόνο ανέβαινε για τους «μπλαουγκράνα» που έφτασαν τα τέσσερα γκολ με τον Γιαμάλ (που πανηγυρίζοντας το ότι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ σε «Clasico» έδειξε τα μπλαουγκράνα... σιδεράκια του) και την λόμπα του Ραφίνια!

Μάλιστα το 0-4 ήταν ...κολακευτικό για τους γηπεδούχους αφού ο Λεβαντόφσκι είχε ...άχαστο δοκάρι και μια ακόμη ευκαιρία για το 5ο γκολ.

Ο Φλικ (δίχως Τερ Σέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Φέραν Τόρες, Έρικ Γκαρθία) παρότι είχε Βινίσιους και Εμπαπέ απέναντι του τοποθέτησε ξανά την άμυνά του ψηλά στο γήπεδο, παίζοντας το τεχνικό οφσάιντ κι εκθέτοντας τους επιθετικούς των «μερένγκες» (δίχως Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ροντρίγκο, Αλάμπα) που σε επτά περιπτώσεις βγήκαν εκτός παιχνιδιού.

Kατά τα λοπιά ο Βινίσιους διακρίθηκε (όπως και παλιότερα) στην απώλεια ευκαιριών.

Κάτι που δεν έκανε ο Λεβαντόφσκι χτυπώντας στο 54' (από ασίστ του Κασαδό) και ξανακάνοντας το στο 56' με κεφαλιά από σέντρα του Μπαλντέ.

Κι αφού το δοκάρι του στέρησε το χατ τρικ (66') ήρθε ο Γιαμάλ, στην κόντρα, από πάσα του Ραφίνια να εκτελέσει τον Λούνιν (77') με άπιαστο σουτ.

Ενδιάμεσα ο Πενιά είχε σταματήσει δύο τετ α τετ του Εμπαπέ στις μοναδικές απειλές των «μπλάνκος» στο δεύτερο μέρος.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ραφίνια με λόμπα από μεταβίβαση του Μαρτίνες (84')

Την ίδια στιγμή ο συγχυσμένες Αντσελότι παραπονιόταν στον ομόλογο του για την ένταση των πανηγυρισμών του πάγκο...

ΡΕΑΛ MΑΔΡΙΤΗΣ: Λούνιν, Λούκας, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί (86' Γκαρθία), Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Τσουαμενί (63' Μόντριτς), Καμαβινγκά (77' Ντίαθ), Εμπαπέ, Βινίσιους

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουντέ, Μπάλντε, Kουμπαρσί, Μαρτίνες, Κασαδό (65' Όλμο), Φερμίν (46' Ντε Γιονγκ), Πέδρο (87' Γκάβι), Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι.

To προφίλ της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή (25/10)
Εσπανιόλ-Σεβίλλη 0-2
(20', 45' Λουκεμπάκιο)

Σάββατο (26/10)
Bαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ 1-2
(60’ Σιλά – 29’ Μπαρί, 84’ Πέρεθ)

Ράγιο Βαγιεκάνο-Αλαβές 1-0
(80’ αυτ. Σιβέρα)

Λας Πάλμας-Τζιρόνα 1-0
(42’ Μουνιόθ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4
(54', 56' Λεβαντόφσκι, 77' Γιαμάλ, 84' Ραφίνια)

Κυριακή (27/10)
Λεγανές-Θέλτα (15:00)
Χετάφε-Βαλένθια (17:15)
Ρεάλ Μπέτις-Ατλέτικο (19:30)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Οσασούνα (22:00)

Δευτέρα (28/10)
Mαγιόρκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)

Η BAΘΜΟΛΟΓΙΑ