Λοτίτο: «Ο Σάρι δεν είχε καλές σχέσεις με τους παίκτες στη Λάτσιο»

Αν και έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες από τη Ρώμη ο Μαουρίτσιο Σάρι ακόμη είναι θέμα συζήτησης, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο ισχυρίστηκε πως οι σχέσεις του Ιταλού τεχνικού με τους παίκτες τον οδήγησαν στην έξοδο.

Λοτίτο: «Ο Σάρι δεν είχε καλές σχέσεις με τους παίκτες στη Λάτσιο»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λάτσιο τον περασμένο Μάρτιο, υποβάλλοντας την παραίτησή του, συνδέθηκε έκτοτε με αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού, χωρίς να ευδοκιμήσει κάτι.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "DAZN", ο πρόεδρος των Λατσιάλι, Κλαούντιο Λοτίτο δήλωσε πως ο Σάρι διατηρούσε κακές σχέσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα των Μπιανκοσελέστι.

«Είχα καλή σχέση με τον Μαουρίτσιο. Έχει τις ιδέες του αλλά ανάμεσά μας έχει δημιουργηθεί μία χημεία που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Η παραίτησή του; Κατάλαβε πως υπήρχε ένα βαθύ πρόβλημα. Υπήρχε μία σύγκρουση στα αποδυτήρια με τους πιο έμπειρους παίκτες και όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα αποδυτήρια, αποφάσισε να φύγει », τόνισε χαρακτηριστικά ο Λοτίτο, για να αναφερθεί κατόπιν για τους διαδόχους του Σάρι στον πάγκο των μπιανκοσελέστι.

«Ο Τούντορ στο φινάλε της σεζόν μου με έκανε να αντιληφθώ την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, μεταξύ των οποίων και την πώληση μερικών παικτών που δημιουργούσαν προβλήματα.

Καταλάβαμε πως είχε έρθει η ώρα να ξεριζωθούν όσοι νόμιζαν πως ήταν αφεντικά της ομάδας. Τώρα έχουμε τον Μάρκο Μπαρόνι που μιλάει τη γλώσσα μας, ο οποίος έχει πείνα και θέλει να δείξει την αξία του. Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν να είναι ενωμένοι πίσω του.»