Έντερσον: «Είμαστε έτοιμοι για τη μετά-Πεπ εποχή»

Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο της Σίτι δήλωσε η ομάδα είναι σε θέση να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της δίχως τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Έντερσον: «Είμαστε έτοιμοι για τη μετά-Πεπ εποχή»

Τα τρόπαια και η αγωνιστική προσέγγιση της ομάδας, έχουν καταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα ως τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της.

Το συμβόλαιο του Καταλανού λήγει το καλοκαίρι και ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση της Σίτι ψάχνει τον διάδοχό του. Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ο επικρατέστερος, λόγω και της συνεργασίας του με τον Ούγκο Βιάνα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή των «Πολιτών».

Ο Έντερσον ανέφερε πως είτε παραμείνει ο Καταλανός είτε αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, η ομάδα θα εξακολουθήσει να έχει επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του Έντερσον:

«Η Σίτι είναι ένας πολύ καλά δομημένος σύλλογος, πολύ καλά διοικούμενος, με σπουδαίους διευθυντές, έναν σπουδαίο διευθύνοντα σύμβουλο (Φεράν Σοριάνο). Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει ήδη στο μυαλό του τον επόμενο προπονητή, όταν ο Πεπ αποφασίσει να φύγει. Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στην ίδια γραμμή εργασίας.

Φυσικά και θα ήταν μια μεγάλη απώλεια. Μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τη μετά-Πεπ εποχή