Μάντσεστερ Σίτι: Οι σκέψεις του Γκουαρντιόλα κι οι πιθανοί αντικαταστάτες

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει κάνει ξεκάθαρο ακόμη αν στο τέλος της χρονιάς, που λήγει το συμβόλαιό του, θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι: Οι σκέψεις του Γκουαρντιόλα κι οι πιθανοί αντικαταστάτες

Ο Καταλανός προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η διοίκηση σκοπεύει να τον κρατήσει στο «Έτιχαντ».

Το «Athletic» αναφέρει μάλιστα πως ο Γκουαρντιόλα είναι κοντά στην απόφαση να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στο «Έτιχαντ». Ακόμα και αν η πρωταθλήτρια Αγγλίας τιμωρηθεί από την FA για το θέμα των οικονομικών παραβάσεων.

Ο «Guardian» θεωρεί πως η διοίκηση των «πολιτών» θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Συγκεκριμένα, είτε στον Πορτογάλο Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία χρόνια στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή στον Τσάμπι Αλόνσο, που οδήγησε τη Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του τίτλου στη Γερμανία.

Ο 40χρονος Πορτογάλος δεσμεύεται με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ. Το όνομά του βρέθηκε συνδεδεμένο με τη Σίτι λόγω της πρόσληψης του Ούγκο Βιάνα ως τεχνικού διευθυντή, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος στη Σπόρτινγκ.