Αντσελότι για Εμπαπέ: «Δεν θα σχολιάσω τις φήμες»

Δεν πήρε θέση ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, για τις φήμες που περιτριγυρίζουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αντσελότι για Εμπαπέ: «Δεν θα σχολιάσω τις φήμες»

Κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κιλιάν Εμπαπέ, ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού στη Σουηδία.

Ο προπονητής των «μερέγχες» δεν πήρε θέση επί του θέματος, επιλέγοντας να μην σχολιάσει τις φήμες που περιτριγυρίζουν τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Εμπαπέ υπολογίζεται κανονικά για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Θέλτα (19/10,22:00), παρά τις φημολογίες.

Αρνητική ήταν η στάση του Αντσελότι όταν ρωτήθηκε για τυχόν μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, ύστερα κι από τον σοβαρό τραυματισμό του Καρβαχάλ, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τον ΕμπαπέΟ Κιλιάν είναι κοντά στο 100%. Εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να δουλέψει, είναι πολύ καλά και ανυπομονεί να παίξει. Αυτές οι 15 μέρες τον βοήθησαν, είναι διαφορετικός παίκτης από ό,τι πριν τη διακοπή. Όλα τα άλλα είναι φήμες και δεν θα τις σχολιάσω. Οι παίκτες όταν έχουν ρεπό είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν, όπως πήγα κι εγώ για δύο μέρες στο Λονδίνο. Δεν έχω ταξιδιωτικό γραφείο για να οργανώνω τα ταξίδια των παικτών».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Δεν έχω ζητήσει ενίσχυση από τη διοίκηση. Πέρσι διαχειριστήκαμε πολύ καλά τις απουσίες και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Αν πάντως βρούμε έναν παίκτη ιδανικό για τη Ρεάλ, δεν το αποκλείω. Όμως δεν είναι τόσο απλό. Έχουμε παίκτης από την ομάδα νέων, αλλά και την επιστροφή του Αλάμπα σύντομα. Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε μεταγραφές».