Εμφατική νίκη της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της Αμμοχώστου (3-1)

Μεγάλη νίκη για την Ανόρθωση η οποία επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 3-1.

Εμφατική νίκη της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της Αμμοχώστου (3-1)

Η Ανόρθωση κέρδισε 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα για την 6η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στο 24ο λεπτό ο Χρυσόπουλος άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση, ενώ Κονσεϊσάο και Αρτυματάς με γκολ στο 37΄και στο 38΄διαμόρφωσαν το 3-0! Στο 76΄ο Φράγκος μείωσε σε 3-1

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ανόρθωση έφτασε τους 8 βαθμούς, στους 3 έμεινε η Νέα Σαλαμίνα

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 13ο λεπτό ο Ίλιεφ έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Μελίσσα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό ο Κίκο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Λόπες κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι για να την στείλει στα δίκτυα ο Χρυσόπουλος, με τον βοηθό να ακυρώνει το γκολ. Tο VAR με παρέμβαση του μέτρησε το γκολ με την Ανόρθωση να παίρνει το προβάδισμα.

Στο 37΄ο Κονσεϊσάο έκανε μια σέντρα-σουτ, ξεγέλασε την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας και έκανε το 2-0, ενώ 1 λεπτό μετά ο Αρτυματάς έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και έκανε το 3-0 μετά από πάσα του Κονσεϊσάο!

το 41΄μια κεφαλιά του Μιχαήλ πέρασε έξω. Στις καθυστερήσεις από καλή θέση ο Ίλιεφ δεν έπιασε καλά το σουτ και έχασε μια καλή ευκαιρία.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησε στο β΄μέρος η Νέα Σαλαμίνα. Φερνάντες, Βέλιος, Γκμπέλε έξω-Μέσα Ντουρμισάι, Φράγκος και Μπαχάσα μέσα. Μάλιστα στο 1ο λεπτό της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 συνεχόμενα σουτ χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 63΄ο Μελίσσας μάζεψε εύκολα μια προβολή του Χρυσοστόμου

Στο 76΄ο Φράγκος απο κοντά μείωσε σε 3-1 μετά απο μια εκτέλεση κόρνερ.

Στο 83΄ο Παπαγεωργίου σε μια περίεργη φάση, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.Στο 88΄η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι για χέρι, αλλά το πήρε πίσω το VAR.

Ανόρθωση: Ζίβκοβιτς, Μουκάπι, Μλάντοβιτς, Χρυσόπολους (81′ Τεισέιρα), Κίκο (81′ Σταμούλης), Κονσεισάο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου (87΄Μάρκου), Σ.Χαραλάμπους (59′ Κριχόβιακ), Ίλιεφ (59′ Παρούτης), Λόπες.

Στον πάγκο: Μιλοσάβλιεβιτς, Κεραυνός, Θεοδώρου, Σπόλιαριτς, Ρόγκουλιτς, Γκιούρτσο, Μάρκου, Ε.Χαραλάμπους.

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου (79′ Παπαγεωργίου), Τόμοβιτς, Μιχαήλ, Λέουκο, Μπεχαράνο (82′ Σπυριδάκης), Μιγκελίτο, Γκμπελέ (46′ Φράγκος), Νάρσινγκ, Φερνάντεθ (46′ Μπαχάσα), Βέλλιος (46′ Ντουρμισάι).

Στον πάγκο: Καλανίδης, Προκοπίου, Λέζιακς, Βίκτωρος, Κουμπαρή, Κατσιάρης.

ΠΗΓΗ: shootandgoal