Ελσίνκι: Ανανέωσε ο Κανελλόπουλος

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελσίνκι έβαλε ο Γιώργος Κανελλόπουλος.

Ελσίνκι: Ανανέωσε ο Κανελλόπουλος

Με τα χρώματα της Ελσίνκι θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Γιώργος Κανελλόπουλος. Ο 24χρονος μέσος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης και μετακόμισε στον σύλλογο της Φινλανδίας πέρσι τον Γενάρη, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Πλέον, η η Ελσίνκι αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν γι’ αυτόν έξτρα χρόνο και έτσι ο Κανελλόπουλος θα μείνει πλέον στην ομάδα ως το τέλος του 2025.

«Αυτό το μέρος το νιώθω σαν το σπίτι μου. Ομολογώ ότι ο χρόνος πέρασε γρήγορα, οπότε είναι σημαντικό που θα έχω έναν ακόμη χρόνο μπροστά του», είπε σε δηλώσεις του ο Έλληνας άσος.

Υπενθυμίζεται ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Ελσίνκι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (28/11) στο Conference League.

«Τα παιχνίδια του Conference League είναι σίγουρα υπέροχα, μας εξελίσσουν, αλλά παίζοντας απέναντι σε ελληνικές ομάδες είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ζήσαμε μια μεγάλη απογοήτευση στο πρωτάθλημα, οπότε τώρα πρέπει να στοχεύσουμε πιο ψηλά, να μπούμε στα πλέι οφ στην Ευρώπη. Θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτόν τον σκοπό», τόνισε ο Κανελλόπουλος.