Θερμή υποδοχή Φλικ σε Ντε Γιονγκ

Ο Χάνσι Φλικ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μιλώντας για το ματς με την Γιουνγκ Μπόις για το Champions League. 

Θερμή υποδοχή Φλικ σε Ντε Γιονγκ

H Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τρίτη (1/10) την Γιουνγκ Μπόις για τη 2η αγωνιστική του Champions League και ο Χάνσι Φλικ περιμένει αντίδραση από την ομάδα του μετά την ήττα από την Οσασούνα για το πρωτάθλημα, αλλά και εκείνη από τη Μονακό στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για την επιστροφή στις προπονήσεις του Φρένκι Ντε Γιόνγκ έπειτα από ένα εξάμηνο λόγω του τραυματισμού του. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορούμε να βασιζόμαστε στον Φρένκι. Συμμετέχει, είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, χρειαζόμασταν την παρουσία του. Θα είναι έτοιμος, όχι να παίξει 45 λεπτά, αλλά 20 ή 10 λεπτά, και αυτό θα του κάνει πολύ καλό.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε καλά, προπονούμαστε σκληρά, παίζουμε καλό, διασκεδαστικό ποδόσφαιρο και αν πρέπει να κερδίσουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας για άλλη μια φορά, θα το κάνουμε».